Groene-groentesoep met verse kruiden
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 2 el milde olijfolie
- 59 g Honig basis voor groentesoep in pak
- 1 liter kokend water
- 400 g bleekselderij
- 15 g verse basilicum
- 15 g verse platte peterselie
- 75 g feta 48
Bereiding
- Snijd de courgettes in stukken. Verhit de olie in een soeppan en bak de courgette 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het zakje kruidenmix uit het pakje groentesoep en het kokend water toe. Breng aan de kook en laat 15 min. koken.
- Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes. Voeg de bleekselderij toe en kook 5 min. op laag vuur. Snijd het basilicum en de peterselie grof. Voeg de verse kruiden toe aan de soep en pureer met de staafmixer.
- Voeg het zakje vermicelli uit het pakje groentesoep toe, breng opnieuw aan de kook en kook 5 min. Schep de soep in 4 kommen en verkruimel de kaas erover.
Groene-groentesoep met verse kruiden is een recept van Albert Heijn