Groene-groentesoep met verse kruiden

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 2 el milde olijfolie
  • 59 g Honig basis voor groentesoep in pak
  • 1 liter kokend water
  • 400 g bleekselderij
  • 15 g verse basilicum
  • 15 g verse platte peterselie
  • 75 g feta 48

Bereiding

  1. Snijd de courgettes in stukken. Verhit de olie in een soeppan en bak de courgette 5 min. op middelhoog vuur. Voeg het zakje kruidenmix uit het pakje groentesoep en het kokend water toe. Breng aan de kook en laat 15 min. koken.
  2. Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes. Voeg de bleekselderij toe en kook 5 min. op laag vuur. Snijd het basilicum en de peterselie grof. Voeg de verse kruiden toe aan de soep en pureer met de staafmixer.
  3. Voeg het zakje vermicelli uit het pakje groentesoep toe, breng opnieuw aan de kook en kook 5 min. Schep de soep in 4 kommen en verkruimel de kaas erover.
Groene-groentesoep met verse kruiden is een recept van Albert Heijn