Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 160 g zalmfilet
  • 1 el sojasaus
  • 4 mininaans
  • 100 g groene aspergetips
  • ½ el sesamolie
  • 175 g sojabonen
  • 3 el milde yoghurt
  • 1 el sesamzaad

Bereiding

  1. Snijd de zalm in blokjes van 1 cm. Schep om met de sojasaus en zet de zalm afgedekt in de koelkast tot gebruik. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schep de aspergetips om met de sesamolie en breng op smaak met peper. Verhit een grillpan zonder olie of boter en grill de aspergetips in ca. 4 min. beetgaar.
  3. Doe ondertussen de sojabonen samen met de yoghurt in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Besmeer de naans met de sojabonenspread. Verdeel de aspergetips en gemarineerde zalmblokjes over de asperges. Garneer met het sesamzaad.
Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread is een recept van Albert Heijn