Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 160 g zalmfilet
- 1 el sojasaus
- 4 mininaans
- 100 g groene aspergetips
- ½ el sesamolie
- 175 g sojabonen
- 3 el milde yoghurt
- 1 el sesamzaad
Bereiding
- Snijd de zalm in blokjes van 1 cm. Schep om met de sojasaus en zet de zalm afgedekt in de koelkast tot gebruik. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de aspergetips om met de sesamolie en breng op smaak met peper. Verhit een grillpan zonder olie of boter en grill de aspergetips in ca. 4 min. beetgaar.
- Doe ondertussen de sojabonen samen met de yoghurt in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Besmeer de naans met de sojabonenspread. Verdeel de aspergetips en gemarineerde zalmblokjes over de asperges. Garneer met het sesamzaad.
Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread is een recept van Albert Heijn