Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g AH Biologisch volkoren spaghetti
  • 1 teen knoflook
  • 1 el milde olijfolie
  • 250 g diepvries zalmfilets
  • 225 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
  • 900 g AH Biologisch diepvries bladspinazie à la crème

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.
  3. Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.
Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen is een recept van Albert Heijn