Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g AH Biologisch volkoren spaghetti
- 1 teen knoflook
- 1 el milde olijfolie
- 250 g diepvries zalmfilets
- 225 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
- 900 g AH Biologisch diepvries bladspinazie à la crème
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.
- Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.
Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen is een recept van Albert Heijn