Rijkgevulde linzenschotel met mosterd

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 braadworsten
  • 1 el traditionele olijfolie
  • ½ el venkelzaad
  • 400 g kastanjechampignons
  • 800 g linzen in blik
  • 2 el Franse mosterd
  • 400 g verse spinazie

Bereiding

  1. Verwijder het vel van de braadworsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad op middelhoog vuur in 8 min. goudbruin en gaar. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.
  2. Snijd ondertussen de champignons in kwarten en voeg de laatste 5 min. toe aan het vlees. Giet de linzen af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg samen met de mosterd toe aan het vleesmengsel.
  3. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met extra mosterd.
Rijkgevulde linzenschotel met mosterd is een recept van Albert Heijn