Eenpanspasta met gehakt en Italiaanse roerbakgroente

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes witbrood
  • 3 el halfvolle melk
  • 2 tl Euroma Italiaanse gehaktkruiden
  • 1 tl zout
  • 300 g rundergehakt
  • 500 ml water
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 600 g Italiaanse roerbakgroente
  • 300 g volkorenmacaroni
  • 690 g passata di pomodoro

Bereiding

  1. Snijd de korstjes van het brood. Doe de melk in een diep bord en week het brood erin. Meng het brood, de gehaktkruiden en het zout door het gehakt. Vorm er met vochtige handen balletjes van ter grootte van een walnoot. Breng het water aan de kook. Verhit ondertussen de olie in een hapjes- of braadpan en bak de balletjes op hoog vuur in 5 min. rondom bruin. Voeg de roerbakgroente, macaroni, passata en het kokende water toe. Breng aan de kook, roer goed door en laat zonder deksel op de pan in 15 min. gaar worden.
Eenpanspasta met gehakt en Italiaanse roerbakgroente is een recept van Albert Heijn