Hollandse tortillatosti met spinaziesalade
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 100 g AH Biologisch kipfilet plakjes
- 8 tortillawraps
- 175 g geraspte belegen kaas 48
- 150 g rauwkost radijsmix
- 78.3 ml Kesbeke augurkenblokjes
- 400 g verse spinazie
- 500 g cherrytomaten
- 2 el extra vierge olijfolie
Bereiding
- Halveer de plakjes kipfilet. Bestrooi de helft van de tortillawraps met de helft van de kaas. Verdeel de kipfilet, rauwkost en ? van de augurkenblokjes erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de rest van de wraps en druk licht aan.
- Verhit de koekenpannen zonder olie of boter en bak de helft van de tortillatosti’s op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie of een deksel. Herhaal met de andere tortillatosti’s.
- Snijd ondertussen de spinazie grof. Halveer de cherrytomaten. Meng de spinazie en tomaten op een bord met de rest van de augurken, 2 el augurkenvocht (bij 4 personen) en de olijfolie. Serveer de tortillatosti’s met de spinaziesalade.
Hollandse tortillatosti met spinaziesalade is een recept van Albert Heijn