Hollandse tortillatosti met spinaziesalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g AH Biologisch kipfilet plakjes
  • 8 tortillawraps
  • 175 g geraspte belegen kaas 48
  • 150 g rauwkost radijsmix
  • 78.3 ml Kesbeke augurkenblokjes
  • 400 g verse spinazie
  • 500 g cherrytomaten
  • 2 el extra vierge olijfolie

Bereiding

  1. Halveer de plakjes kipfilet. Bestrooi de helft van de tortillawraps met de helft van de kaas. Verdeel de kipfilet, rauwkost en ? van de augurkenblokjes erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de rest van de wraps en druk licht aan.
  2. Verhit de koekenpannen zonder olie of boter en bak de helft van de tortillatosti’s op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie of een deksel. Herhaal met de andere tortillatosti’s.
  3. Snijd ondertussen de spinazie grof. Halveer de cherrytomaten. Meng de spinazie en tomaten op een bord met de rest van de augurken, 2 el augurkenvocht (bij 4 personen) en de olijfolie. Serveer de tortillatosti’s met de spinaziesalade.
Hollandse tortillatosti met spinaziesalade is een recept van Albert Heijn