Salade met quinoa, edamame en rosbief

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte quinoa
  • 250 g diepvries edamame bonen
  • 1 komkommer
  • 200 g radijsjes
  • 125 g taugé
  • 1 eetrijpe avocado
  • 1 limoen
  • 3 el sojasaus
  • 1 el sesamolie
  • 120 g gesneden rosbief
  • 1 el sriracha chili sauce

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de bonen in een kom en giet er kokend water over. Laat 5 min. staan en giet af.
  2. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de radijs in plakjes. Doe de taugé in een vergiet en schenk er kokend water over. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
  3. Pers de limoen uit. Meng de quinoa, sojabonen, sojasaus en sesamolie door elkaar. Breng op smaak met 1 el limoensap (per 4 personen). Verdeel de quinoa over kommetjes en verdeel daar de groente en rosbief over. Besprenkel met de sriracha.
Salade met quinoa, edamame en rosbief is een recept van Albert Heijn