Volkorenpasta met zoete-aardappelspaghetti

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 350 g filetlapjes à la minute
  • 1 tl Euroma by Jonnie Boer chili melange
  • 1 el arachideolie
  • 1 rode peper
  • 5 cm verse gember
  • 3 bosuitjes
  • 400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
  • 200 g volkorenspaghetti
  • 400 g zoete-aardappelspaghetti

Bereiding

  1. Boen de limoen schoon. Snijd de f?iletlapjes in blokjes van 1 cm. Rasp de groene schil van de limoen. Meng het rasp met de chili en de olie. Schep door de ?filetblokjes en rijg deze aan de satéprikkers.
  2. Verwijder de steelaanzet van de peper, verwijder met een mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Rasp de gember en snijd de bosui in smalle ringetjes. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente met de peper, gember en helft van de bosui 5 min.
  3. Verhit ondertussen de grillpan en gril de spiesjes in ca. 8 min. bruin en gaar. Snijd de limoen in partjes. Kook ondertussen de volkorenspaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de zoete-aardappelspaghetti mee. Laat goed uitlekken. Verdeel het spaghettimengsel over de diepe borden, schep de groente erop, leg de spiesjes erbij en bestrooi met de rest van de bosui. Serveer met de partjes limoen.
Volkorenpasta met zoete-aardappelspaghetti is een recept van Albert Heijn