Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 1 el milde olijfolie
  • 250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
  • 1 eetrijpe avocado
  • 200 g Chioggia-bietjes
  • 200 g koelverse sojabonen
  • 100 g hummus rode biet
  • 50 g ongebrande pecannoten

Bereiding

  1. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.
  2. Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.
  3. Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.
Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus is een recept van Albert Heijn