Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 limoen
- 1 el milde olijfolie
- 250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
- 1 eetrijpe avocado
- 200 g Chioggia-bietjes
- 200 g koelverse sojabonen
- 100 g hummus rode biet
- 50 g ongebrande pecannoten
Bereiding
- Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.
- Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.
- Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.
Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus is een recept van Albert Heijn