Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 175 g snoepgroentemix
  • 50 g radijsjes
  • 45 g jonge kaas sambal
  • 1 el arachideolie
  • 8 AH Excellent mini gourmet groenteburgers
  • 8 mini hamburgerbroodjes
  • 60 g koelverse aioli

Bereiding

  1. Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).
  2. Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.
  3. Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje is een recept van Albert Heijn