Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 175 g snoepgroentemix
- 50 g radijsjes
- 45 g jonge kaas sambal
- 1 el arachideolie
- 8 AH Excellent mini gourmet groenteburgers
- 8 mini hamburgerbroodjes
- 60 g koelverse aioli
Bereiding
- Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).
- Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.
- Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje is een recept van Albert Heijn