Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g Italiaanse fijne roerbakgroente sperziebonen & rode paprika
  • 400 g gepelde tomaten in blik
  • 41 g Honig basis voor macaroni en spaghetti
  • 150 ml kraanwater
  • 250 g cherrytomaten
  • 400 g linzen in blik
  • 75 g Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 3 min. Voeg de gepelde tomaten, de basis voor macaroni en spaghetti en het water toe. Breek de gepelde tomaten met een pollepel in kleinere stukjes. Breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. met de deksel op de pan zachtjes koken.
  3. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de linzen uitlekken in een vergiet en spoel af. Voeg samen met de tomaten de laatste 3 min. toe aan de saus. Breng op smaak met peper.
  4. Meng de spaghetti met de saus en rasp de kaas erover.
Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas is een recept van Albert Heijn