Macaroni met ricotta-paprikasaus en runderballetjes
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 150 g Honig speltmacaroni
- 295 g gegrilde rode paprika's in pot
- 100 g ricotta
- 1 pakje Honig basis voor macaroni en spaghetti 2 personen
- 1 el traditionele olijfolie
- 275 g rundersoepballetjes
- 250 g Italiaanse roerbakgroente champignons
Bereiding
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de paprika’s met het vocht en de kno?flook uit de pot, de ricotta en macaroni-spaghettikruiden in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een saus. Schenk de saus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer af en toe.
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de runderballetjes in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een tweede koekenpan en bak de roerbakgroente 5 min.
- Giet de macaroni af en meng door de groente. Verdeel over diepe borden, schep de saus erop en verdeel de balletjes erover.
Macaroni met ricotta-paprikasaus en runderballetjes is een recept van Albert Heijn