Macaroni met ricotta-paprikasaus en runderballetjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 150 g Honig speltmacaroni
  • 295 g gegrilde rode paprika's in pot
  • 100 g ricotta
  • 1 pakje Honig basis voor macaroni en spaghetti 2 personen
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 275 g rundersoepballetjes
  • 250 g Italiaanse roerbakgroente champignons

Bereiding

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de paprika’s met het vocht en de kno?flook uit de pot, de ricotta en macaroni-spaghettikruiden in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een saus. Schenk de saus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer af en toe.
  2. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de runderballetjes in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een tweede koekenpan en bak de roerbakgroente 5 min.
  3. Giet de macaroni af en meng door de groente. Verdeel over diepe borden, schep de saus erop en verdeel de balletjes erover.
Macaroni met ricotta-paprikasaus en runderballetjes is een recept van Albert Heijn