Geroosterde groentegratin en soepballetjes uit de oven
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 2 rode uien
- 250 g cherrytomaten
- 250 g verse rundersoepballetjes
- 45 g koelverse pestospread
- 1 pak Emmenthaler gratins (diepvries, Aviko)
- 40 g rucola (AH biologisch)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de uien in partjes. Meng de courgette met de ui, tomaten, soepballetjes en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verdeel de groenten en balletjes samen met de gratins over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de gratins en de groente in 25 min. gaar worden in de oven. Schep voor het serveren om met de rucola.
Geroosterde groentegratin en soepballetjes uit de oven is een recept van Albert Heijn