Minilobster-rolls met zeewiersalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 6 mini hamburgerbroodjes (AH feestfavoriet )
  • 1 el Two Chicks eiwit (flesje, 500 g)
  • ½ el rijstazijn
  • 1 el geroosterde sesamolie
  • 2 el zonnebloemolie
  • ½ tl wasabipaste
  • 100 g verse rivierkreeftjes
  • 125 g koelverse zeewiersalades

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng voor de mayonaise het eiwit en de rijstazijn in een hoge beker en mix met de staafmixer tot een gladde saus. Schenk druppelsgewijs de sesam- en zonnebloemolie erbij en blijf mixen met de staafmixer. Voeg de wasabi toe en mix nog even kort. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng vlak voor het serveren de mayonaise met de rivierkreeftjes. Neem de broodjes uit de oven en snijd vanaf de bovenkant open (net als een hotdogbroodje). Vul de broodjes met de zeewiersalade en de rivierkreeftjes.
Minilobster-rolls met zeewiersalade is een recept van Albert Heijn