Boterham met gebakken ei
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 ei
- 1 klontje boter
- 1 bruine boterham
- 1 snufje zout en peper
Bereiding
- Breek voorzichtig 1 ei boven een kommetje. Let er op dat de dooier, het gele bolletje, heel blijft.
- Doe een klein klontje boter in de pan en laat de boter smelten. Beweeg de pan rustig heen en weer, zo bedekt de boter de hele bodem.
- Pruttelt de boter? Doe dan het ei in de pan. De dooier moet nog steeds heel blijven. Zet het vuur laag en bak het ei 5 minuten.
- Smeer een beetje boter (of niet!) op de bruine boterham. En laat het ei voorzichtig uit de pan op de boterham glijden.
- Strooi een beetje zout of peper over je gebakken ei. Allebei kan natuurlijk ook als je dat lekker vindt.
Boterham met gebakken ei is een recept van Albert Heijn