Verse pasta met cavolo nero en kip uit de oven

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 ml water
  • ½ kippenbouillontablet
  • 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
  • 500 g verse perline met basilicum pasta
  • 250 ml kookzuivel
  • 4 tl gedroogde oregano
  • 350 g kipblokjes
  • 150 g geraspte kaas voor ovengratin

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Breng een pan met 200 ml water en de bouillontablet aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero uit de roerbakgroente fijner.
  3. Neem de bouillon van het vuur en voeg de perline, cavolo nero, de rest van de roerbakmix, kookzuivel, oregano, kip en de geraspte kaas toe. Schep goed om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verdeel alles over de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om. Neem uit de oven en verdeel over de borden.
Verse pasta met cavolo nero en kip uit de oven is een recept van Albert Heijn