Snelle chili

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 blik chilibonen (400 g)
  • 1 blikje maiskorrels ((3 x 198 g), uitgelekt)
  • 3 trostomaten (in parten)
  • 1 pak tacoschelpen
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 schaal runderreepjes (350 g)
  • 1 potje salsasaus mild (300 g)
  • 1 zak ijsbergsla (200 g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de chilibonen, mais en tomaten in een schaal en schep om. Verwarm de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. met peper en zout. Voeg de salsasaus toe en warm nog 2 min. door.
  3. Verdeel de warme tacoschelpen over 4 borden. Verdeel eerst de ijsbergsla over de schelpen en schep dan het vlees met de saus erin. Serveer met de bonensalade. Lekker met zure room (bekertje 125 ml).
Snelle chili is een recept van Albert Heijn