Runder-snijbonen-roerbak
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g witte rijst
- 400 g verse snijbonen
- 2 el Japanse sojasaus
- 350 g runderreepjes
- 3 el zonnebloemolie
- 3 bosuien
- 400 g mais in blik
- 2 el ketjap manis
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de snijbonen in stukjes. Breng een pan water aan de kook en kook de bonen 3 min. (blancheren). Laat uitlekken. Meng de sojasaus door het vlees. Verhit ? van de olie in een wok en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Schep uit de wok.
- Snijd de bosui in ringetjes. Doe de rest van de olie in de wok en bak de snijbonen en bosui 2 min. Voeg het vlees weer toe, laat de mais uitlekken en schep er door. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst.
Runder-snijbonen-roerbak is een recept van Albert Heijn