Runder-snijbonen-roerbak

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 400 g verse snijbonen
  • 2 el Japanse sojasaus
  • 350 g runderreepjes
  • 3 el zonnebloemolie
  • 3 bosuien
  • 400 g mais in blik
  • 2 el ketjap manis

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de snijbonen in stukjes. Breng een pan water aan de kook en kook de bonen 3 min. (blancheren). Laat uitlekken. Meng de sojasaus door het vlees. Verhit ? van de olie in een wok en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Schep uit de wok.
  2. Snijd de bosui in ringetjes. Doe de rest van de olie in de wok en bak de snijbonen en bosui 2 min. Voeg het vlees weer toe, laat de mais uitlekken en schep er door. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst.
Runder-snijbonen-roerbak is een recept van Albert Heijn