Tandoori drumsticks met spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 8 eetlepels Indiase currypasta (tandoori, pot a 383 g)
  • 200 ml volle yoghurt
  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 schaaltjes drumsticks (a 5 stuks)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 pakken naanbrood naturel (a 280 g)
  • 1 rode paprika
  • 2 zakken spinazie (a 300 g)

Bereiding

  1. Tandooripasta met 2 el yoghurt en 1 el olie mengen. Drumsticks insmeren met mengsel en minimaal 10 min. laten intrekken (liefst enkele uren). Oven op 200 ºC voorverwarmen. In braadpan 3 el olie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken. Met deksel schuin op pan drumsticks in 20 min. gaarbakken. Knoflook pellen en 1 teentje boven rest van yoghurt uitpersen. Yoghurt met zout en peper op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Rest van knoflook snipperen. In wok knoflook en paprika in rest van olie 1 min. fruiten. Spinazie in delen toevoegen en al omscheppende bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Kip met yoghurtsaus, naanbrood en spinazie serveren.
Tandoori drumsticks met spinazie is een recept van Albert Heijn