Pastasalade met tuinbonen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g farfalle (pasta, zak 500 g)
- 2 groentebouillontabletten
- 1 pak fijne tuinboontjes (300 g, diepvries)
- 1 venkelknol
- 1 bakje basilicum (15 g)
- 1 bakje bieslook (25 g)
- 1 bakje platte peterselie (20 g)
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 6 el olijfolie
- 1 bol buffelmozzarella ((125 g), in blokjes)
- ½ bakje pistachenoten ((a 95 g), grofgehakt)
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met de bouillontabletten. Doe in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
- Kook ondertussen de tuinboontjes in 5 min. gaar. Spoel ze koud onder stromend water en laat uitlekken. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.
- Snijd het venkelgroen, basilicum, de bieslook en peterselie fijn. Meng met de knoflook en olie. Breng royaal op smaak met peper en zout.
- Meng de pasta met de venkel, tuinbonen, kruidensalsa en mozzarella. Bestrooi voor het serveren met de pistachenootjes.
Pastasalade met tuinbonen is een recept van Albert Heijn