Wokpaksoi met paddenstoelen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 1 schaal runderreepjes (350 g)
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • 2 tl sesamolie (flesje 250 ml)
  • 2 el oestersaus (flesje 250 ml)
  • 1 pak eiermie (250 g)
  • 2 struiken paksoi
  • 1 bakje paddenstoelenmelange ((200 g), in plakjes)

Bereiding

  1. Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. met de helft van de knoflook en 1 tl sesamolie. Voeg na 1 min. 1 el oestersaus toe. Neem het vlees uit de wok en maak de wok schoon.
  2. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de stelen en het blad van de paksoi in de breedte in repen van 2 cm. Verhit 1 el zonnebloemolie in de wok en voeg de rest van de knoflook en 1 tl sesamolie toe. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 2 min. Bak de paksoi 2 min. mee. Voeg het vlees toe en breng op smaak met de rest van de oestersaus. Roerbak nog 1 min. Verdeel de mie over 4 kommen en schep de paksoi erop.
Wokpaksoi met paddenstoelen is een recept van Albert Heijn