Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 2 el pesto arrabbiata
  • 200 ml kookroom
  • ½ potje semi-zongedroogde tomaten (potje à 295 ml)
  • 250 g koelverse mezzelune ricotta spinazie (pasta)
  • 250 g wokzalmreepjes peper & zout

Bereiding

  1. Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm is een recept van Albert Heijn