Mexicaanse taco-wrap met gegrilde kiphaasjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g tomatenblokjes
  • 300 g mais in blik
  • 7½ g verse koriander
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 125 g crème fraîche
  • 300 g kipfilethaasjes
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 6 dubbeldekkers
  • 100 g botersla

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de tomatenblokjes en mais uitlekken. Snijd de koriander fijn. Meng de tomatenblokjes, mais en de koriander tot een salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe de avocado en cre?me frai?che in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een glad mengsel en breng op smaak met peper. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 5 min. gaar. Keer halverwege.
  3. Verwarm ondertussen de tacoschelpen en wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Vul de taco’s met de sla, tomatenmaissalsa en kip. Bestrijk de wraps met de helft van de avocadosaus en vouw ze om de taco’s heen. Serveer de rest van de avocadosaus erbij.
Mexicaanse taco-wrap met gegrilde kiphaasjes is een recept van Albert Heijn