Burrito’s met zalm, spinazie en erwten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g verse spinazie
  • 250 g graatvrije wilde zalmfilet (diepvries)
  • 1 pak Maaltijdpakket Mexicaanse burrito's
  • 100 ml water
  • 200 g tuinerwten
  • 125 g crème fraîche
  • 2 el water

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de zalm in blokjes. Meng de kruidenmix uit de verpakking met het water.
  2. Roer de kruidenmix door de warme spinazie. Voeg de zalm toe, schep om en verwarm 2 min. mee. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 1 min. mee. Meng de sausmix uit de verpakking met de crème fraiche en het water tot een kruidenspread.
  3. Bestrijk de tortilla’s uit de verpakking met de helft van de kruidenspread. Verdeel 3?4 van het spinazie-zalmmengsel erover. Rol de tortilla’s op tot burrito’s en leg naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van het spinazie-zalmmengsel in een baan over het midden van de rolletjes en verdeel daar de rest van de kruidenspread over. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven.
Burrito’s met zalm, spinazie en erwten is een recept van Albert Heijn