Ravioli met kaas en spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el traditionele olijfolie
  • 2 rode uien
  • 1 teen knoflook
  • 500 g ravioli rossi met kaas en basilicum (pak à 250 g)
  • 150 g gorgonzola
  • 450 g verse spinazie (zak)

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan. Snijd de ui in dunne ringen en bak in 5 min. glazig en gaar. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Voeg toe en laat op laag vuur verder garen.
  2. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gorgonzola zonder de korst in blokjes.
  3. Draai het vuur onder de pan met de ui en knoflook hoog. Schep hand voor hand de spinazie bij de ui en laat al omscheppend slinken. Voeg de kaasblokjes toe en roer door de spinazie. Meng de spinazie met de pasta en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Ravioli met kaas en spinazie is een recept van Albert Heijn