Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ¼ bakje pistachenoten (a 95 g)
  • 2 el honing
  • 1 beker slagroom (125 ml)
  • 2 el gestampte muisjes (broodbeleg)
  • 125 ml Griekse yoghurt
  • 4 lange vingers (pak 175 g)

Bereiding

  1. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Voeg de honing toe en verhit 3 min. Schep uit de pan op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Hak de pistache in stukjes.
  2. Klop de slagroom met de gestampte muisjes bijna stijf. Schep de yoghurt erdoor. Verdeel de yoghurtmousse over 2 schaaltjes of glazen en bestrooi met de pistache. Serveer met de lange vingers.
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten is een recept van Albert Heijn