Varkenshaas met champignons
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 600 g diepvries ribbelfriet (diepvries)
- 1 courgette
- 4 el traditionele olijfolie
- 1 tl gedroogde tijm
- 250 g kastanjechampignons
- 2 el balsamicoazijn
- 300 g varkenshaas
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de ribbelpartjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15-20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
- Snijd de courgette in halve plakjes. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de courgette met de tijm, peper en zout 4 min. Schep in een schaal en maak de wok schoon. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak de champignons 3 min. Voeg de azijn toe en bak nog 3 min.
- Verhit ondertussen de grillpan. Snijd de varkenshaas in 8 gelijke plakken, bestrijk met de olie en bestrooi met peper en zout. Gril de varkenshaas in 5 min. rosé. Keer halverwege. Leg op elk bord 2 plakken varkenshaas en schep de champignons erop. Serveer met de ribbelpartjes en courgette.
Varkenshaas met champignons is een recept van Albert Heijn