Kip tandoori met doperwten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 pak gele rijst (pak 325 g)
  • 380 g kipfiletblokjes
  • 50 g ongezouten roomboter
  • 1 ui
  • 1 pakje mix voor kip tandoori (85 g)
  • 500 ml water
  • 1 pak diepvries tuinerwten (pak 450 g)
  • 125 ml crème fraîche (bekertje 125 ml)
  • 250 g cherrytomaten (bakje 250 g)

Bereiding

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de kipfilet droog met keukenpapier.
  2. Snijd de ui in partjes. Verhit de boter in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de kipblokjes erbij en bak deze op hoog vuur in ca. 6 min. bruin. Voeg het water en de mix voor kip tandoori toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinerwten toe en laat deze al roerend ontdooien. Halveer de tomaten. Roer de crème fraîche en de cherrytomaten erdoor en verwarm nog 1 min.
  3. Serveer de kip tandoori met de gele rijst.
Kip tandoori met doperwten is een recept van Albert Heijn