Toast met gerookte haring en radijs

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g snoepkomkommers
  • 240 g snackradijs
  • 2 kleine rode uien
  • 90 ml appelciderazijn
  • 8 sneetjes meergranenzonnepit brood
  • 4 el mayonaise
  • 2 tl grove mosterd
  • 80 g wasabirucola
  • 300 g gerookte haringfilet

Bereiding

  1. Snijd de komkommer en radijs in dunne plakjes en de ui in flinterdunne halve ringetjes. Doe in een schaaltje en voeg de azijn toe. Laat minstens 10 min. staan.
  2. Rooster ondertussen het brood. Meng de mayonaise en mosterd, besmeer de toast ermee en verdeel de rucola erover. Verwijder het vel van de haring en verdeel over de toast.
  3. Laat de radijs en komkommer uitlekken en garneer de toast ermee. Serveer de rest erbij.
Toast met gerookte haring en radijs is een recept van Albert Heijn