Thaise wokschotel met paksoi en zalm

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g diepvries wilde zalm
  • 300 g pandanrijst
  • 1 ui
  • 1 paksoi
  • 400 g tomaten
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 100 ml woksaus oester-knoflook
  • 2 tl knoflook

Bereiding

  1. Laat de zalmfilet ontdooien. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Snijd de stelen en het blad van de paksoi in stukjes en houd apart. Snijd de zalmfilet in stukjes en de tomaat in vieren.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Voeg de paksoistelen toe en roerbak 3 min. Voeg de tomaten en bijna al het paksoiblad toe en roerbak tot de tomaten warm zijn. Voeg de woksaus, knoflook en zalmfilet toe en warm het al omscheppend door, tot de zalmstukjes gaar zijn. Schep op het laatst de rest van het paksoiblad erbij. Serveer met de pandanrijst.
Thaise wokschotel met paksoi en zalm is een recept van Albert Heijn