Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 500 g knolselderij
- 6 stengels bleekselderij
- 1 citroen (schoongeboend)
- 4 el Griekse yoghurt
- 2 el mayonaise
- 40 g verse selderij
- 50 g gedroogde cranberry's
Bereiding
- Schil de knolselderij en rasp in de keukenmachine tot lucifers. Doe in een kom. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en voeg toe.
- Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de yoghurt met het rasp, 2 el citroensap en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Snijd de selderij fijn. Meng de dressing en de selderij door de knol- en bleekselderij. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.
Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing is een recept van Albert Heijn