Zalmschotel met Mexicaanse groenten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el azijn
  • 150 g rauwkost komkommer
  • 2 el arachideolie
  • 40 g Kruidenmix tex mex
  • 800 g Mexicaanse roerbakgroente
  • 800 g zwarte bonen in chilisaus
  • 15 g verse koriander
  • 125 g crème fraîche
  • 2 el water
  • 250 g warmgerookte zalmstukken
  • 1 zak tortillachips naturel

Bereiding

  1. Meng de azijn en de rauwkost.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de burrito seasoningmix en roerbakmix 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de zwarte bonen met saus toe en warm 5 min. op laag vuur mee.
  3. Snijd ondertussen de koriander fijn en meng samen met de crème fraîche, water, peper en eventueel zout tot een saus.
  4. Verdeel de zalm in stukken over de bonen en bestrooi met de rest van de koriander. Serveer de koriandersaus, rauwkost en tortillachips erbij.
Zalmschotel met Mexicaanse groenten is een recept van Albert Heijn