Noedelroerbak met yakitori runderreepjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g eiernoedels
  • 1 teen knoflook
  • 2 cm verse gember
  • 2 el arachideolie
  • 800 g Japanse roerbakgroente
  • 3 el ketjap manis
  • 300 g runderreepjes
  • 100 ml yakatorisaus
  • 3 tl sesammix

Bereiding

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar.
  2. Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de roerbakgroente, knoflook, gember en ketjap 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Giet de noedels af en meng met de groente. Verwarm nog 2 min. mee.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend 1 min. op hoog vuur. Voeg de yakitorisaus toe en bak al omscheppend 1 min. mee.
  4. Verdeel de noedels over diepe borden, verdeel het vlees erover en bestrooi met de sesammix.
Noedelroerbak met yakitori runderreepjes is een recept van Albert Heijn