Romige macaroni met kipworst en erwten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g kipworst
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 150 g gesneden uien
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente kastanjechampignons & prei
  • 200 g diepvries tuinerwten
  • 300 g macaroni grande
  • 20 g verse selderij
  • 250 g roomkaas kruiden

Bereiding

  1. Verwijder met een scherp mes het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees op hoog vuur bruin. Voeg de ui toe en fruit 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente en bevroren tuinerwten toe en roerbak 4 min. op middelhoog vuur.
  2. Kook ondertussen de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de selderij grof. Voeg de roomkaas toe aan het worstgroentemengsel en verwarm op laag vuur 3 min. Giet de macaroni af en voeg toe. Bestrooi met de selderij.
Romige macaroni met kipworst en erwten is een recept van Albert Heijn