Glutenvrije pepernoten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g AH Vrij van gluten zelfrijzend bakmeel
  • 100 g AH Vrij van glu­ten amandelmeel
  • 60 g kokosolie (gesmolten)
  • 3 el amandelmelk
  • 70 g kokosbloesemsuiker
  • ½ tl zout
  • ½ tl bakpoeder (Dr. Oetker)
  • 2 tl koek- en speculaaskruiden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Meng alle ingrediënten in een kom en kneed er een soepel deeg van. Maak balletjes van het deeg met een doorsnede van ca. 1 cm. Verdeel de balletjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Duw er licht op met je duim en bak ze in ca. 25 min bruin en gaar Laat helemaal afkoelen.
Glutenvrije pepernoten is een recept van Albert Heijn