Mexicaanse groentewrap

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el zonnebloemolie
  • 750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
  • 30 g verse peterselie
  • 150 g geraspte jonge kaas
  • 8 tortillawraps (pak)
  • 1 el crème fraîche
  • 200 g fijngesneden ijsbergsla

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.
Mexicaanse groentewrap is een recept van Albert Heijn