Bruschette peperonata en ansjovis

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 Frans afbakstokbrood
  • 4 ansjovisfilets in olie in blik
  • 250 g koelverse gegrilde-paprikamix
  • 2 el rodewijnazijn
  • ½ bakje tuinkers

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken. Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes en meng met 2 el olie uit het blikje. Besmeer hier het brood mee en rooster ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven.
  2. Snijd ondertussen de paprika's in reepjes. Neem de bruschette uit de oven, leg op een schaal en verdeel de paprika erover. Besprenkel met de rodewijnazijn en garneer met de tuinkers.
Bruschette peperonata en ansjovis is een recept van Albert Heijn