Mexicaanse taco's met vis en zoete aardappel

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 zoete aardappelen
  • 2 el arachideolie
  • 400 g kidneybonen uit blik
  • 300 g crispy mais
  • 15 g peterselie
  • 35 g Kruidenmix tex mex
  • 100 ml water
  • 300 g verse kibbeling
  • 12 tacoschelpen
  • 1 limoen
  • 125 ml zure room

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil ondertussen de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de aardappelen 10 min. op middelhoog vuur. Laat ondertussen de kidneybonen en mais uitlekken en spoel af met koud water. Snijd de peterselie fijn. Voeg de bonen, mais, seasoningmix,de helft van de peterselie en het water toe en stoof 3 min. mee op middelhoog vuur. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kibbeling in 8 min. rondom.
  2. Verwarm ondertussen de taco’s 5 min. in de oven. Pers de limoen uit. Meng 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de peterselie door de zure room. Doe het bonenmengsel en de kibbeling in een kommetje, zet alle kommetjes op tafel en laat iedereen zijn eigen taco’s vullen.
Mexicaanse taco's met vis en zoete aardappel is een recept van Albert Heijn