Ovenschotel met bloemkool & kaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g macaroni grande
  • 700 g koelverse bloemkoolroosjes
  • 2 el arachideolie
  • 300 g gesneden uien
  • 40 g verse selderij
  • 1 kaasfondu? (pak)
  • 3 tl gemalen nootmuskaat
  • 200 g beenhamreepjes
  • 5 el panko Japans paneermeel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 10 min. Giet af en laat uitlekken. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en kook 2 min. in water met zout.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Snijd de selderij fijn.
  3. Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en meng met de macaroni, bloemkool, ham en selderij in de ovenschaal. Bestrooi met de panko en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.
Ovenschotel met bloemkool & kaas is een recept van Albert Heijn