Picknickbol met tonijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 AH Liefde & Passie brood rogge
- 295 ml gegrilde rode paprika's in pot
- 320 g tonijnstukken in olijfolie (blik)
- 40 g verse selderij
- 4 el koelverse tapenade van zongedroogde tomaten
- 100 g Parmigiano Reggiano-flakes
Bereiding
- Snijd de kap van het brood en hol het brood tot op 1 cm uit. Snijd de paprika’s in reepjes, laat de tonijn uitlekken en snijd de blaadjes van de selderij grof.
- Besmeer de binnenkant van het brood met de tapenade. Vul het met 1/3 van de tonijn, 1/3 van de paprika en 1/3 van de selderij. Maak zo 3 lagen en bestrooi elke laag met de kaas en peper.
- Leg de kap weer op het brood en verpak het brood strak in vershoudfolie. Let het brood minimaal 2 uur in de koelkast. Neem het brood verpakt mee en snijd het ter plekke met een scherp (brood)mes in punten.
Picknickbol met tonijn is een recept van Albert Heijn