Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas)

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g kristalsuiker
  • 200 ml kraanwater
  • 250 g diepvries mango stukjes
  • 250 g diepvries frambozen

Bereiding

  1. Doe de suiker met het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en draai het vuur uit. Laat een halfuur afkoelen. Doe de bevroren mango met de helft van het suikerwater in de keukenmachine en pureer tot sorbetijs. Schep in een bak en zet tot gebruik in de vriezer.
  2. Doe de bevroren frambozen met de rest van het suikerwater in de keukenmachine en pureer ook tot sorbetijs. Schep het mango- en frambozenijs om en om in laagjes in de ijsvormpjes. Steek de ijsstokjes erin en zet minimaal 8 uur in de vriezer.
Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas) is een recept van Albert Heijn