Rundvlees-noedelsoep

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 bouillontabletten (pakje 10 stuks)
  • 1 pak eiernoedels (250 g)
  • 1 schaal nasi-bamigroenten (450 g)
  • 4 el olie
  • 1 schaal runderreepjes (ca. 350 g)
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 1 gele paprika (in reepjes)
  • 2 el zoete chilisaus

Bereiding

  1. Breng 1 liter water aan de kook en voeg de bouillon toe. Voeg de noedels toe en kook 3 min.
  2. Snijd ondertussen de rode peper uit het groentepakket in reepjes. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak het vlees 2 min. Breng op smaak met peper en zout en neem uit de wok.
  3. Verhit de rest van de olie in de wok. Voeg de knoflook en vervolgens de nasi-bamigroente en de paprika toe. Roerbak 3 min. Voeg het vlees en de groente toe aan de noedels en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met chilisaus. Verdeel de soep over 4 kommen. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.
Rundvlees-noedelsoep is een recept van Albert Heijn