Fettuccine met spruitjes en kip

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g spruitjes (gehalveerd)
  • 1 schaal kipfiletblokjes (325 g)
  • 5 el olijfolie
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 1 tl tijm (potje 15 g)
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 400 g fettuccine (zak 250 g, pasta)

Bereiding

  1. Kook de spruitjes 3 minuten, laat ze uitlekken in een vergiet. Dep de kipfiletblokjes droog met keukenpapier. Verhit 3 el olie in een wok en bak de blokjes rondom bruin. Voeg de uien, de knoflook, de tijm en de paprika toe en roerbak 3 minuten. Schep de spruitjes erbij en roerbak 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Kook de fettuccine volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet de pasta af en schep de rest van de olie erdoor. Verdeel de fettuccine over 4 borden, schep de kip met spruitjes ernaast.
Fettuccine met spruitjes en kip is een recept van Albert Heijn