Lentewok met spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g eiernoedels
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 1 ui
  • 350 g runderreepjes naturel (schaal 350 g)
  • 2 tenen knoflook
  • 425 g minimaiskolfjes in blik (uitgelekt)
  • 300 g verse spinazie
  • 3 el sojasaus

Bereiding

  1. Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de runderreepjes toe en roerbak in 4 min. bruin.
  2. Pers de knoflook boven de wok en en bak 1 min. mee. Schep er de maiskolfjes door en verwarm nog 3 min. Voeg de spinazie toe en schep 1 min. om.
  3. Schep de groenten door de noedels en breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel over de kommen. Lekker met geroosterde sesamzaadjes.
Lentewok met spinazie is een recept van Albert Heijn