Tortilla met varkensreepjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 schaal varkensreepjes (naturel (ca. 360 g))
  • 500 g Mexicaanse wokgroenten (zak 750 g, diepvries)
  • 1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
  • 1 pak tortilla wraps (8 stuks)
  • 1 bekertje zure room (125 ml)

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes toe en bak 3 min. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend nog 3 min.
  2. Voeg de seasoningmix en 100 ml koud water toe en verwarm alles nog 3 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper.
  3. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verdeel de vleesvulling over de wraps en schep er 1 el zure room op. Vouw één zijde over de vulling naar binnen en rol de wraps op. Steek vast met een cocktailprikker. Lekker met extra zure room en een frisse tomatensalade.
Tortilla met varkensreepjes is een recept van Albert Heijn