Broodje braadworst
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 4 meergranen pistolets
- 2 el olijfolie
- 4 braadworsten
- ½ zak zuurkool naturel (a 500 g)
- 8 plakken bacon
- Dijon mosterd (potje 215 g)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de braadworsten in 13 min. gaar.
- Verwarm de zuurkool in een pan op middelhoog vuur 5 min. Laat uitlekken in een vergiet. Doe de laatste 3 min. de bacon bij de worsten in de pan. Snijd de pistolets net niet helemaal doormidden en besmeer de helften royaal met Dijon mosterd. Beleg met 2 plakjes bacon, de warme zuurkool en een worst.
Broodje braadworst is een recept van Albert Heijn