Broodje braadworst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 meergranen pistolets
  • 2 el olijfolie
  • 4 braadworsten
  • ½ zak zuurkool naturel (a 500 g)
  • 8 plakken bacon
  • Dijon mosterd (potje 215 g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de braadworsten in 13 min. gaar.
  2. Verwarm de zuurkool in een pan op middelhoog vuur 5 min. Laat uitlekken in een vergiet. Doe de laatste 3 min. de bacon bij de worsten in de pan. Snijd de pistolets net niet helemaal doormidden en besmeer de helften royaal met Dijon mosterd. Beleg met 2 plakjes bacon, de warme zuurkool en een worst.
Broodje braadworst is een recept van Albert Heijn