Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g varkenshaas
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 3 el Zaanse mosterd
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 el appelciderazijn
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 teen knoflook

Bereiding

  1. Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, honing, azijn en chilipoeder. Pers de knoflook erboven. Schep de varkenshaasplakjes erdoor, dek de schaal af en marineer de varkenshaas in de koelkast ca. 1 uur.
  2. Steek de varkenshaas in de lengte op de spiesen. Leg de spiesen op een goed ingevet rooster en gril aan elke kant ca. 7 min. Bestrooi het vlees met peper en zout.
Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade is een recept van Albert Heijn