Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 uien
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
- 300 g penne rigate (pasta)
- 500 g passata di pomodoro
- 300 ml kraanwater
- 2 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 200 g plakken belegen kaas (biologisch)
Bereiding
- Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de roerbakmix erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, passata, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
- Dek het gerecht af met de plakken kaas. Schuif de schotel in de koude oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer direct.
Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas is een recept van Albert Heijn