Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 450 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
  • 300 g penne rigate (pasta)
  • 500 g passata di pomodoro
  • 300 ml kraanwater
  • 2 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 200 g plakken belegen kaas (biologisch)

Bereiding

  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de roerbakmix erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, passata, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
  2. Dek het gerecht af met de plakken kaas. Schuif de schotel in de koude oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer direct.
Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas is een recept van Albert Heijn