Frambozen-kokosblokjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 el boter om in te vetten
  • 500 g poedersuiker
  • 350 g geraspte kokos (zakje 98 g)
  • 150 g mascarpone (zachte roomkaas)
  • 50 g verse frambozen

Bereiding

  1. Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersuiker, 1/3 van de geraspte kokos en 2/3 mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
  2. Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
  3. Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes.
Frambozen-kokosblokjes is een recept van Albert Heijn