Fusilli met groente en ham-kaassaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g fusilli
  • 50 g ongezouten roomboter
  • 50 g tarwebloem
  • 500 ml halfvolle melk
  • 175 g geraspte oude Goudse kaas 48
  • 150 g plakjes achterham
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente courgette

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Smelt ondertussen de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en roer glad met een garde. Laat 3 min. garen op laag vuur en voeg dan al roerend de melk toe. Zet het vuur hoger en roer tot een gebonden saus (bechamel). Voeg de kaas toe en laat op laag vuur al roerend smelten. Snijd de ham in stukjes en roer erdoor.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak alle roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Giet de pasta af. Meng in een ruime pan of schaal de pasta met de ham-kaassaus en schep de groenten erop.
Fusilli met groente en ham-kaassaus is een recept van Albert Heijn